Luokanopettaja, Mankkaanpuron koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Luokanopettajan tehtävät 5. luokalla Mankkaanpuron koulussa.

Mankkaanpuron koulu sijaitsee pientaloalueella, vanhan Mankkaan sydämessä. Koulussa on n. 500 oppilasta, reilu 30 opettajaa sekä 5 koulunkäyntiavustajaa. Koulumme on alakoulu, jossa annetaan myös esiopetusta ja valmistavaa opetusta. Mankkaanpurossa on mahdollisuus opiskella kahta pitkää A1-kieltä, englantia ja saksaa. Koulumme on perustettu 1953. Tilojemme ajanmukaisuuden takaa 10 vuotta sitten toteutettu laaja lisärakennus- ja peruskorjaushanke.
Olemme aktiivinen ja iloinen kouluyhteisö, jossa nähdään oleellisena sekä tietojen että taitojen opettaminen. Meille on tärkeää mm. yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, digi -taidot, kestävän tulevaisuuden asiat ja kansainvälisyys.

Koulun nimi ja osoite: Mankkaanpuron koulu, Vanhan-Mankkaan tie 17, 02180 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375462
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo