(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Leppäkorven koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Leppäkorven koulu

Korpikontiontie 5, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 06.08.2019 - 31.07.2020


Hei sinä työstäsi innostunut opettaja,

Haemme kouluumme luokanopettajaa.

Leppäkorven koulu on pääradan varrella Korsossa sijaitseva 1-5 luokkien alakoulu.  Nuorekkaaseen työyhteisöömme kuuluu 26 opettajaa sekä 4 koulunkäyntiavustajaa. Huolehdimme yhdessä noin 430 oppilaan opetuksesta ja kasvatuksesta. Koulumme laajenee vuonna 2021 yhtenäiskouluksi ja pedagoginen suunnittelutyö tulevaa yhtenäiskoulua varten on jo aloitettu.

Koulumme tarjoaa opetuspalveluja kaikille lähialueen lapsille. Tukea oppimiseen antavat luokanopettajien ja aineenopettajan lisäksi koulumme viisi erityisopettajaa. Oppilaiden tuki järjestetään joustavin opetusjärjestelyin sekä pienryhmäopetuksena. Tutustu kouluumme tästä. 

Koulussamme on innostunut ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Meillä tehdään paljon yhteistyötä luokka-astetiimeissä ja työpareina. 

Meillä opettaja pääsee tekemään valtakunnallisestikin merkittävää kehittämistyötä liittyen opettajien työaikaan. Meidän koulumme on mukana opettajien kolmevuotisessa vuosityöaikakokeilussa. Elokuussa 2019 käynnistyy kokeilun toinen vuosi.

Toivomme löytävämme joukkoomme nykyaikaisen oppimiskäsityksen omaksuneen opettajan, jolla on mielenkiintoa kehittää kouluamme oppimista ja hyvinvointia edistävässä hengessä yhdessä muun työyhteisön kanssa. Hakijoilta edellytämme kykyä ja halua opetukselliseen yhteistyöhön sekä joustavaa ja myönteistä suhtautumista kouluarjen tilanteisiin. 

Haemme luokanopettajaa opettamaan 3. luokkaa. Oman luokan tuntien lisäksi työhön kuuluu musiikin valinnaisaineen opetusta.

Haastattelut järjestetään viikolla 31.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. 

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, vuosityöaika


Yhteystiedot:

Rehtori Päivi Hasari

040-5935419

paivi.hasari@vantaa.fi

Tavoitettavissa viikosta 31 alkaen arkisin klo 8.15-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.