(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Leppäkorven koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Leppäkorven koulu

Korpikontiontie 5, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Hei sinä työhösi ja koulumaailman muutoksiin myönteisesti suhtautuva luokanopettaja!

Etsimme joukkoomme kahta luokanopettajaa.

Leppäkorven koulu on pääradan varrella Korsossa sijaitseva 1-5 luokkien alakoulu. Nuorekkaaseen työyhteisöömme kuuluu 28 opettajaa sekä 6 koulunkäyntiavustajaa. Huolehdimme yhdessä noin 450 oppilaan opetuksesta ja kasvatuksesta. Koulumme laajenee vuonna 2021 yli 900 oppilaan yhtenäiskouluksi. Pedagoginen suunnittelutyö tulevaa yhtenäiskoulua varten on jo aloitettu.

Koulumme tarjoaa opetuspalveluja kaikille lähialueen lapsille. Tukea oppimiseen antavat luokanopettajien ja aineenopettajan lisäksi koulumme kuusi erityisopettajaa. Oppilaiden tuki järjestetään joustavin opetusjärjestelyin sekä pienryhmäopetuksena.

Koulussamme on innostunut ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Meillä tehdään paljon yhteistyötä luokka-astetiimeissä ja työpareina.

Toivomme löytävämme joukkoomme nykyaikaisen oppimiskäsityksen omaksuneita opettajia, joilla on mielenkiintoa kehittää kouluamme oppimista ja hyvinvointia edistävässä hengessä yhdessä muun työyhteisön kanssa. Hakijoilta edellytämme kykyä ja halua opetukselliseen yhteistyöhön sekä joustavaa ja myönteistä suhtautumista kouluarjen tilanteisiin.

Meidän koulumme on mukana opettajien kolmevuotisessa vuosityöaikakokeilussa, joten meillä pääset tekemään valtakunnallisestikin merkittävää kehittämistyötä opettajien työaikaan liittyen.

Tutustu kouluumme tästä.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä yhteistyötaitoja sekä halua suunnitella ja tehdä opetustyötä yhdessä muiden kanssa.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Hasari Päivi
040-5935419

paivi.hasari@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8.15-16


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.