(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Kytöpuiston koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kytöpuiston koulu

Peltoniemenkuja 1, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Kytöpuiston koulu on noin 400 oppilaan monikulttuurinen alakoulu Koivukylässä. Koulussamme opiskellaan vuosiluokilla 1-6. Koulussamme kehitetään yhdessä tekemisen kulttuuria, palkitetaan opetusta ja pyritään löytämään oppilaan tarpeita parhaiten vastaavia opetusjärjestelyjä. Kytöpuiston koulussa on avoinna yksi luokanopettajan virka.

Luokanopettajan tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, halua kehittää joustavia opetusjärjestelyjä luokka-asteen muiden opettajien kanssa sekä yhteisöllistä työotetta. Hakijoilta toivotaan erityisesti kiinnostusta alkuopetukseen, varhennettuun englanninkielen opetukseen tai valmiutta opettaa musiikkia, liikuntaa tai käsitöitä uuden opetussuunnitelman hengessä. Koulussamme käytetään tabletteja tai chromebookeja opetusvälineinä.

Tutustu kouluumme tästä.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hakijoilta erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja halua oppilaslähtöisen opetuksen kehittämiseen.

Luemme eduksi: Kokemuksen suomea toisena kielenään puhuvien oppilaiden opettamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Rehtori Hosio Maarit
0400549721

maarit.hosio@vantaa.fiVantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.