(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, koulunjohtaja, Seutulan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Seutulan koulu

Katriinantie 60, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Seutulan koulussa opiskelee 155 oppilasta vuosiluokilla 1.-6. Koulu sijaitsee maalaismaisessa ympäristössä. Seutulan koulussa tehdään tiivistä yhteistyötä hyödyntäen kaikkien työyhteisön jäsenten osaamista.

Haemme Seutulan kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta koulunjohtajaa, jolla on valmiudet toimia vahvana pedagogisena johtajana uuden opetussuunnitelman ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti.

Edellytämme kykyä johtaa työyhteisöä valmentavalla työotteella. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin.

Rehtorin apuna koulun johtamisessa ovat varajohtaja ja aktiivinen johtoryhmä sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmä. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja:

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Opetushallinnon tutkinto.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:
Aluepäällikkö Kolu Kirsi
+358407334239

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana

Perusopetuksen johtaja Kalo Ilkka

+358407071115

etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.