(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Koulumestarin koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme innokkaaseen, innovatiiviseen ja kaikkien yhteiseen kouluun luokanopettajaa 11.8.2020 alkaen. Luokanopettajana odotamme sinun voivan opettaa mitä tahansa luokkaa vuosiluokilla 1 - 6.

Koulussamme korostuu yhdessä tekemisen kulttuuri. Luokanopettajana työskentelet yhtenä tiimin jäsenenä muiden samaa vuosiluokkaa opettavien aikuisten kanssa. Lisäksi luokanopettajana sinun odotetaan osallistuvan omia vahvuuksiasi hyödyntämällä kaikkien samaa vuosiluokkaa käyvien oppilaiden kasvatukseen ja opetukseen sekä koko koulun toimintakulttuurin kehittämiseen yhdessä koulun muun henkilöstön kanssa.

Koulun nimi ja osoite: Koulumestarin koulu, Muuralanpiha 3, 02770 Espoo.

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.


Tehtävässä edellytetään:

- kokemusta yhteisopettajuudesta ja/tai tiimityöskentelystä
- kokemusta erilaisten lasten kanssa työskentelystä

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:

- hyviä viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- ryhmänohjaustaitoja
- erilaisuuden sietokykyä
- taitoa ja halua työskennellä eri ikäisten oppilaiden kanssa
- kokemusta sosiaalisten- ja tunnetaitojen opetuksesta
- koulutusta tai kokemusta kovien käsitöiden opettamisesta (TN)
- halua ja uskallusta kokeilla tehdä asioita luovasti ja eri tavoin

Koulumestarin koulu on innokas, hyvinvoiva ja kaikkien yhteinen, noin 305 oppilaan koulu Espoon Muuralassa. Koulu on aloittanut toimintansa 2007 ja koulu haluaa vastata tämän päivän haasteisiin niin opetuksessa kuin koulun muissakin rakenteissa.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).