(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Jousenkaaren koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Kuvaus tehtävästä: Luokanopettajan vakinainen virka Jousenkaaren koulussa

Koulun nimi ja osoite: Jousenkaaren koulu, väistöosoite Riihitontuntie 7B, 02200 Espoo

Työaika: OVTES:in mukainen

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2021

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun luokanopettajan kelpoisuus.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Haemme aktiiviseen ja mukavaan joukkoomme luokanopettajaa. Opetat pääasiassa vuosiluokkia 3-6.

Arvostamme monipuolista pedagogia, joka käyttää oppilaslähtöisiä toimintatapoja ja jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi arvostamme taitoa ja halua opettaa käsityön teknisen työn työtapoja.

Jousenkaaren koulu on yleisopetusta antava alakoulu, jossa on musiikkipainotteisia luokkia. Oppilasmäärä on noin 370. Tällä hetkellä koulu on väistössä Niittykummussa Uusikummun koulurakennuksen uusissa tiloissa osoitteessa Riihitontuntie 7B, 02200 Espoo. Uusi Jousenkaaren koulu valmistuu Tapiolaan keväällä 2022.

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Suomenkieliseen opetustoimeen kuuluu 77 peruskoulua (joista 2 erityiskoulua ja 1 sairaalakoulu).