(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Itä-Hakkilan koulu, 1. lk
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Itä-Hakkilan koulu

Koulutie 8, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 11.08.2020 - 31.07.2021


Oletko työstäsi innostunut luokanopettaja? Haluatko liittyä rentoon, ammattitaitoiseen työyhteisöömme? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme opetus- ja kasvatusalan ammattilainen.

Itä-Hakkilan koulu on vuosiluokilla 1 - 4 perusopetusta antava lähikoulu. Alue on rauhallista, metsäistä pientaloaluetta. Metsälenkille pääsee koulun lähistöltä. Itä-Hakkilan koulussa on n. 490 oppilasta sekä 35 opettajaa ja koulunkäyntiavustajaa. Koulussamme on jokaisella luokkatasolla viisi yleisopetuksen luokkaa sekä erityisluokka. Lisäksi koulussamme työskentelee kaksi laaja-alaista erityisopettajaa. Meillä annetaan myös valmistavaa opetusta. 

Toiminta-ajatuksemme on kehittää oppilaan elämänhallintavalmiuksia tukemalla hänen kasvuaan ja oppimistaan yhteistyössä oppilaan huoltajien kanssa. Laadukas perusopetus on meille tärkeää. Tavoitteenamme on, että oppilas saa riittävät tiedot ja taidot pärjätäkseen tulevaisuuden yhteiskunnassa. Meillä toimii myös aktiivinen oppilaskunnan hallitus, ympäristöagentit sekä välkkärit osana Liikkuva koulu -toimintaa. Lukumummot ja koulukoirat vierailevat koulussamme. Henkilökuntamme kokee työskentelyilmapiirin hyväksi. Työkavereita kunnioitetaan, apua kysytään ja annetaan, mutta asioista uskalletaan olla myös eri mieltä ja niistä keskustellaan. Meillä on totuttu tekemään töitä ja ottamaan vastuuta unohtamatta kuitenkaan huumoria.

Etsimme joukkoomme 1. luokan opettajaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä taitoa ja tahtoa toimia monenlaisten asioiden parissa. Luokanopettaja kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta hän ei tee työtään yksin, vaan hän toimii yhteistyössä muiden luokanopettajien, laaja-alaisten erityisopettajien, koulunkäyntiavustajien ja yhteisöllisen hyvinvointiryhmän (YHR) kanssa. Kehitämme kouluamme jatkuvasti tavoitteenamme vahvistaa joustavia opetusjärjestelyitä ja opetushenkilöstön tiimi- ja työparityöskentelyä.

 Tutustu kouluumme lisää tästä.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Jokila Minna

040 480 9378

minna.jokila@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 3.8. alk. klo 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.