(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Ilolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Ilolan koulu

Epinkoskentie 5, 01390 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2020 - 05.06.2021


Ilolan koulussa on ensi lukuvuonna lähes 450 oppilasta ja henkilökuntaa kolmisenkymmentä. Koulussamme toimii tavallisten luokkaryhmien rinnalla myös yhteisopettajuus- ja inkluusioluokkia. Koulumme tiloissa toimii myös Ilolan päiväkodin kolme esiopetusryhmää. 

Ilolan koulu on kehäradan läheisyydessä oleva luonnonläheinen koulu, jonka ympärillä aukeaa laaja metsäalue, joka tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön koulumme käyttöön. Koulussamme opetetaan paljon metsässä.  Tutustu koulumme kotisivuihin tästä. Koulumme facebook-sivuilla pääset kurkistamaan koulumme arkeen tästä .

Toiminta-ajatuksenamme on kehittää lapsen valmiuksia oman elämän hallintaan tukemalla lapsen kasvua ja oppimista yhteistyössä kotien kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilas siirtyy koulustamme hyvän itsetunnon omaavana, oppimisesta innostuneena, perustaidot hallitsevana oppilaana, jolla on hyvät koululaisen taidot. Ilolan koulussa on otettu rohkeasti käyttöön opetussuunnitelman tuomat mahdollisuudet kehittää koulun toimintakulttuuria yhä yhteisöllisemmäksi ja toiminnallisemmaksi.

Oppilaiden osallistaminen on meille tärkeää. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunnan hallitus, välituntilainaamo, verso ja välkkärit. Henkilökuntamme kokee työilmapiirin hyväksi ja yhteistyö vuosiluokkatasolla on aktiivista. Jokainen opettaja on osa vuosiluokkatiimiä. 

Etsimme joukkoomme nyt luokanopettajaa, joka on innostunut yhdessä oppimisesta ja kiinnostunut kehittämään koulun toimintakulttuuria yhdessä koko työyhteisön kanssa oppivan yhteisön hengessä. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, tahtoa tehdä työtä yhdessä, halua kehittää opetusta ja oppimisympäristöjä tulevaisuuden tarpeet huomioiden sekä reilua tekemisen meininkiä. Luemme eduksi kiinnostuksen yhteisopettajuuteen. 

Meillä on sinulle tarjota monimuotoinen työyhteisö, jossa arvostetaan aktiivisuutta, innovatiivisuutta ja rohkeutta kokeilla, onnistua ja oppia, joka päivä. Tervetuloa mukaan toimimaan Ilon kautta Ilolassa!

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

va rehtori Turkulainen Tanja

0503031587

tanja.turkulainen@vantaa.fi


Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.