(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, englanninkielinen opetus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Määräaikainen virka alkaen 07.01.2019 (päättyy 01.06.2019)
Hakuaika päättyy 19.12.2018  kello 16:00
International School of Vantaa, Hagelstamintie 1 01520 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus
Työavain 3-1202-18

Haemme Vantaan kansainväliseen kouluun luokanopettajaa

Vantaan kansainvälinen koulu on noin 480 oppilaan yhtenäinen peruskoulu, jossa annetaan opetusta englannin kielellä vuosiluokilla 1 - 9. Oppilaiden kotikieli on englanti tai heillä on muulla tavoin hankittu hyvä englannin kielen taito. Oppilaat valitaan kouluun kielikokeen perusteella.

Koulun opetussuunnitelman pohjana ovat valtakunnalliset perusopetuksen opetussuunnitelman perusteet. Koulun tavoite on kasvattaa monipuolisen yleissivistyksen omaavia hyväkäytöksisiä oppilaita, jotka osaavat toimia kansainvälisessä ympäristössä.

Koulumme sijaitsee Aviapolis-alueella Kartanonkoskella Pakkalan oppimis- ja informaatiotalossa. Samassa rakennuksessa toimii myös kaupungin kirjasto ja englanninkielinen päiväkoti. Aviapolis-alue on pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvava yritys- ja asuinalue sekä kehittyvä kansainvälisen kaupan keskus. 

Etsimme työyhteisöömme 1. luokan luokanopettajaa. Koulun opetuskieli on englanti, joten hakijalta edellytetään erinomaista englannin kielen taitoa ja kokemusta englanniksi opettamisesta. 

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Koulun opetuskieli on englanti, joten hakijalta edellytetään erinomaista englannin kielen taitoa ja kokemusta englanniksi opettamisesta. Englannin kielen taitovaatimus perustuu opetushallituksen määräykseen. Lisäksi edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.