(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, Askiston koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Askiston koulu, Vantaa

Uudentuvantie 5-7, 01680 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Hei sinä työstäsi innostunut luokanopettaja,
 
Haemme kouluumme luokanopettajaa opettamaan neljättä vuosiluokkaa. Olisitko se juuri sinä ? Löytyykö sinulta myös TVT-taitoja rikastuttamaan työyhteisömme monipuolista osaamiskenttää, ja onko kovat materiaalit hallinnassasi?
 
Askiston koulu on reilun 200 oppilaan alakoulu Länsi-Vantaalla. Yleisopetusryhmiä on kymmenen. Koulumme ympäristö antaa hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja urheiluun. Kouluamme voi kutsua kyläkoulumaiseksi, jossa opettajat ja oppilaat tutustuvat helposti toisiinsa.  
 
Koulussamme on innostunut, kehittämismyönteinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, joka arvostaa työn iloa, onnistumisen kokemuksia, aktiivista työotetta sekä yhteissuunnittelun tuomia etuja. Koulumme tarjoaa opetuspalveluja kaikille lähialueen lapsille. Tukea oppimiseen antavat luokanopettajien lisäksi koulumme kaksi erityisopettajaa. 

Toivomme löytävämme joukkoomme nykyaikaisen oppimiskäsityksen omaavan opettajan, jolla on mielenkiintoa kehittää kouluamme oppimista ja hyvinvointia edistävässä hengessä yhdessä muun työyhteisön kanssa. Hakijoilta edellytämme kykyä ja halua opetukselliseen yhteistyöhön sekä joustavaa ja myönteistä suhtautumista kouluarjen tilanteisiin.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: Monipuolinen TVT-osaaminen ja kovien materiaalien hallinta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Koulunjohtaja Jumpponen Matti

050-3044367

matti.jumpponen@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo  08.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.