(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, 4 lk, Itä-Hakkilan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Itä-Hakkilan koulu

Koulutie 8, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 06.08.2019 - 30.05.2020


Oletko työstäsi innostunut luokanopettaja? Haluatko liittyä rentoon, ammattitaitoiseen porukkaamme? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme opetus- ja kasvatusalan ammattilainen.

Itä-Hakkilan koulu on vuosiluokilla 1 - 4 perusopetusta antava lähikoulu. Alue on rauhallista, metsäistä pientaloaluetta. Metsälenkille pääsee koulun lähistöltä. Itä-Hakkilan koulussa on n. 480 oppilasta sekä 35 opettajaa ja koulunkäyntiavustajaa. Koulussamme on jokaisella luokkatasolla viisi yleisopetuksen luokkaa sekä pienryhmä. Lisäksi koulussamme työskentelee kaksi laaja-alaista erityisopettajaa. Meillä annetaan myös valmistavaa opetusta. Henkilökuntamme kokee työskentelyilmapiirin hyväksi. Työkavereita kunnioitetaan, apua kysytään ja annetaan, mutta asioista uskalletaan olla myös eri mieltä ja niistä keskustellaan. Meillä on totuttu tekemään töitä ja ottamaan vastuuta huumoria kuitenkaan unohtamatta.

Toiminta-ajatuksenamme on kehittää lapsen valmiuksia oman elämänsä hallintaan tukemalla lapsen kasvua ja oppimista yhteistyössä lapsen huoltajien kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilas saa riittävät tiedot ja taidot pärjätäkseen tulevaisuuden yhteiskunnassa. Itä-Hakkilan koulussa eletään vahvasti nykypäivää ja pidetään katse kiinni tulevaisuudessa. Laadukas perusopetus on meille tärkeää. Meillä toimii myös aktiivinen oppilaskunnan hallitus, ympäristöagentit sekä välkkärit osana Liikkuva koulu -toimintaa. Lukumummot ja koulukoira vierailevat koulussamme.  

Etsimme joukkoomme luokanopettajaa 4-luokalle.  Tehtävän hoitaminen edellyttää työtäpelkäämätöntä asennetta, aktiivista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä taitoa ja tahtoa toimia joustavasti monenlaisten asioiden parissa. Et tee työtäsi yksin, vaan apunasi on on niin yhteisöllisen hyvinvointiryhmän (YHR), johdon, luokka-astetiimin kuin koko työyhteisön tuki. Meillä toimii johtoryhmä ja jaetun johtajuuden malli. Kehitämme kouluamme jatkuvasti tavoitteenamme vahvistaa joustavia opetusjärjestelyitä ja opetushenkilöstön tiimi- ja työparityöskentelyä.

Tutustu kouluumme lisää tästä.

 Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kykyä ja halua opettaa A2-espanjaa, käsitöitä (ns. kovat materiaalit), liikuntaa, liikutaan luonnossa -valinnaiskurssia sekä taitoa ja kokemusta toimia ns. Guru-opettajana oppilaiden tvt-taitoja kehittäen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Jokila Minna

0404809378

minna.jokila@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.