(Poistunut julkaisusta)

Luokanopettaja, 1-2 yhdysluokan opetus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Määräaikainen virka alkaen 01.12.2018 (päättyy 01.06.2019)
Hakuaika päättyy 23.11.2018  kello 16:00
Päiväkummun koulu, Ismontie 2 01420 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus
Työavain 3-1109-18

Päiväkummun koulu sijaitsee keskellä Päiväkumpua, puiston reunassa. Koulun pihapiiristä löytyvät tennis-, koripallo- ja jalkapallokentät sekä skeittiparkki. Koulun remontoidulla pihalla on kaikenlaista mukavaa välitunteja varten. Keravanjoki, Kuusijärvi ja Sipoon metsät ovat lähellä ja käytämmekin näitä mahdollisuuksia usein luontoretkien ja luontoon tutustumisen muodossa. Talvella kenttä muuntautuu koko kylän yhteiseksi luistinradaksi ja hiihtämään pääsemme suoraan koulumme pihalta. Päiväkummun koulussa on vähän yli 300 1-5 –luokkalaista oppilasta. 

Päiväkummun koulun arvoja ovat toisen ihmisen ja ympäristön kunnioittaminen sekä erilaisuuden hyväksyminen. Pohjaa tälle rakennetaan opettamalla hyvien tapojen arvostusta ja noudattamista. Laadukkaalla perusopetuksella ja turvallisella oppimisympäristöllä pyrimme takaamaan jokaiselle mahdollisuuden oppia omien edellytysten mukaan. 

Etsimme mukavaan joukkoomme määräaikaiseen virkaan luokanopettajaa 1-2 yhdysluokalle. Edellytämme hakijoilta halua kehittää joustavia opetusjärjestelyjä yhdessä luokka-astetiimin ja laaja-alaisen erityisopettajan kanssa mm. palkkitunneilla. Edellytämme hakijoilta valmiutta kehittää oppimisympäristöjä. Haemme koulun kehittämisestä kiinnostunutta opettajaa, joka pystyy toimimaan uuden opetussuunnitelman mukaan ja tuntee myös Vantaan opetussuunnitelman.

Lisäksi edellytämme hakijalta esi- ja alkuopetuksen erikoistumisopintoja ja kykyä toimia koulumme suomi toisena kielenä -oppilaiden kanssa.

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lisäksi edellytämme: 

  • Halua kehittää joustavia opetusjärjestelyjä
  • Halua kehittää oppimisympäristöjä
  • Opetussuunnitelman hallintaa

Luemme eduksi: 

  • Esi- ja alkuopetuksen erikoistumisopinnot
  • Suomi toisena kielenä opinnot
  • Kokemus yhdysluokan opettamisesta

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.