(Poistunut julkaisusta)

Lunchkock till Niska, Vasa
Niska Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Vi söker efter en lunchkock till den nya restaurangen Niska! Vi erbjuder fulla timmar och arbetstiden är vardagar dagtid. Dessa chanser kommer inte ofta, så skicka in din ansökan genast!

Vad?

Niska är den åländska kocken Michael Björklunds eget restaurangkoncept som serverar plåtbröd, alltså pizza på åländskt vis. Niska Vaasa serverar förutom plåtbröd även husmanskost till lunch, som bordsserverade rätter. Maten tillreds av färska och högklassiga råvaror.

För vem?

Vi söker efter en professionell och glad kock till gänget, som redan har erfarenhet av liknande uppgifter och/eller utbildning inom branschen. Niskas företagsspråk är svenska, men vi hoppas att du även kan klara av att jobba med finska kollegor.

När?

Arbetet påbörjas 8.3.2019 eller enligt överrenskommelse. Arbetstiden är mån-fre 09:00-16:30. Vi erbjuder 112,5h/3vka med ett tillsvidarevarande kontrakt. Arbetskontraktet skrivs till en början mellan arbetstagaren och Barona.

Varför?

Ta chansen att bli del av detta underbara Niska-gäng! I detta arbete kombineras alla kockars dröm: du får ha kvällar och helger ledigt, medan du får njuta av att tillreda mat av högklassiga råvaror.

Platsen fylls så fort rätt person hittats, så skicka in din ansökan snart! Mera info fås på numret 010-8500840 eller adressen vaasa@barona.fi