Lumo-siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

LUMO-SIIVOOJAKSI

 

vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon. Etsimme ammattitaitosta ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa vastaamaan Lumo-vuokrakotien yleistentilojen viihtyisyydestä ja siisteydestä. Pääset osaksi meidän timanttista Lumo-tiimiämme, joka tekee näkyvää ja arvostettua työtä. Lumo-siivoojan työpäivään sisältyy itse siivouksen lisäksi myös oma-aloitteista havainnointia sekä korjaavien toimenpiteiden suorittamista. Työsuhteesi on kokoaikainen ja työaikasi on aina maanantaista perjantaihin. Loistokkaasti suoritetusta työstä palkitaan rahallisella laatupalkkiolla. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Etsimme tehtävään kokenutta ja ammattitaitoista tekijää, mutta myös asenteella ja hyvällä työmoraalilla pääsee pitkälle. Koska työskentely tapahtuu asiakkaiden keskuudessa, toivomme sinulta erityistä asiakaspalvelualttiutta sekä ulospäinsuuntautuneisuutta. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Kohteiden välillä siirtymisen takia B-ajokortti on myös edellytys. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseisiin tehtäviin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386390
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33735972.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Kuopio