Lumo-palveluneuvoja
Kojamo Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille. 

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja.

Lumo-palveluneuvojan työnkuva

Palveluneuvojana kohtaat asumisen koko kirjon. Päivittäiseen työhösi kuuluu puhelimitse ja sähköpostitse asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen muun muassa asumiseen ja vuokraukseen liittyen sekä tarpeen mukaan asian jatkokäsittelyyn ohjaaminen organisaation muihin yksiköihin.

Erinomainen asiakaspalvelutaito on tässä työssä valttia. Palveluneuvojana olet usein asiakkaan ensimmäinen kontakti, ja tavoitteenasi on varmistaa jokaiselle asiakkaalle helppo ja vaivaton asiointi.

Palkkaamme kesäksi useamman uuden palveluneuvojan osaksi parinkymmenen hengen iloista tiimiämme. Tarjoamme sinulle kolmen kuukauden mittaisen kesätyön, joka sijoittuu sopimuksen mukaan touko-syyskuun ajalle. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168 a, Helsinki.

Kesätöissä Kojamossa

Meille on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöille mielekästä työtä, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Kojamossa saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

 • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
 • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat 

Toivomme sinulta 

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja 
 • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2020! Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat teemme huhtikuun puoliväliin mennessä. Pidämme sinut ajan tasalla valintojen etenemisestä.

Heräsikö kysyttävää?

Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa mahdollinen tuleva esimiehesi Anu Aatamila arkisin klo 12-15 soittamalla numeroon 040 4877 141, tai muina aikoina lähettämällä sähköpostia osoitteeseen anu.aatamila@lumo.fi.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa Kojamon HR-tiimille: rekry@kojamo.fi.

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2021 -ryhmään Facebookissa ja Kojamon arjen sankareihin Instagramissa. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Kojamon muut kesätyöpaikat 2021

Jos olet kiinnostunut muistakin kesätyöpaikoistamme, voit jättää hakemuksesi useampaan tehtävään. Tutustu Kojamon muihin avoimiin kesätyötehtäviin ja lähetä hakemuksesi kohdennetusti sinua kiinnostaviin kesäpesteihin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1415955
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki
 • Lisätietoja antaa: Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa mahdollinen tuleva esimiehesi Anu Aatamila arkisin klo 12-15 soittamalla numeroon 040 4877 141, tai muina aikoina lähettämällä sähköpostia osoitteeseen anu.aatamila@lumo.fi.