Lumo-myyntineuvottelija
Kojamo Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille. 

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja.

Lumo-myyntineuvotelijan työnkuva

Myyntineuvottelijana tehtävänäsi on asuntojen ja toimitilojen markkinointi ja vuokraus. Tehtävään liittyy verkkokauppa-asiakkaiden kontaktointia, asukasvalintaa, asuntojen esittelyä kohteessa sekä vuokraustietojärjestelmän käyttöä. Myynti- ja asiakaspalvelutaidot sekä oman työn organisointi ovat tässä tehtävässä tärkeässä roolissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja myynnillistä otetta. Toimit luontevasti ihmisten kanssa ja sinulla on positiivinen ote työntekoon. Ajokortti on tehtävässä välttämätön, mutta auto löytyy talon puolesta. Lisäksi toivomme mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa iltaisin ja viikonloppuisin.

Kokemus kameran käytöstä ja kuvien käsittelystä on eduksi asuntokuvia ottaessa. Arvostamme myös monipuolista kielitaitoa. Pääasiallinen työkielemme on suomi, mutta tarvitset asiakaspalvelussa jatkuvasti myös hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, kuten arabia, espanja, ruotsi, venäjä tai viro on eduksi.

Toivotamme sinut tervetulleeksi iloiseen kuuden hengen tiimiimme 17.5. alkaen ja toivomme sinun pysyvän meillä hommissa elokuun loppuun asti. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Maljalahdenkatu 25, Kuopio.

Kesätöissä Kojamossa

Meille on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöille mielekästä työtä, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Kojamossa saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

 • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
 • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat 

Toivomme sinulta 

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja 
 • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2020!

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat teemme huhtikuun puoliväliin mennessä. Pidämme sinut ajan tasalla valintojen etenemisestä.

Heräsikö kysyttävää?

Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa mahdollinen tuleva esimiehesi aluepäällikkö Harri Lehtonen to 4.2. klo 12-15 soittamalla numeroon 020 508 4184, tai muina aikoina lähettämällä sähköpostia osoitteeseen harri.lehtonen@kojamo.fi.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa Kojamon HR-tiimille: rekry@kojamo.fi.

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2021 -ryhmään Facebookissa ja Kojamon arjen sankareihin Instagramissa. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Kojamon muut kesätyöpaikat 2021

Jos olet kiinnostunut muistakin kesätyöpaikoistamme, voit jättää hakemuksesi useampaan tehtävään. Tutustu Kojamon muihin avoimiin kesätyötehtäviin ja lähetä hakemuksesi kohdennetusti sinua kiinnostaviin kesäpesteihin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1415949
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kuopio
 • Lisätietoja antaa: Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa mahdollinen tuleva esimiehesi aluepäällikkö Harri Lehtonen to 4.2. klo 12-15 soittamalla numeroon 020 508 4184, tai muina aikoina lähettämällä sähköpostia osoitteeseen harri.lehtonen@kojamo.fi.