(Poistunut julkaisusta)

Lumo-isännöitsijä
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille. 

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja.

Lumo-isännöitsijän työnkuva

Lumo-isännöitsijänä tehtävänäsi on ennen kaikkea tuottaa asukkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus. Monipuoliset työpäiväsi sisältävät koordinointia asukkaiden, huoltoyhtiöiden ja urakoitsijoiden välillä. Palvelet Lumo-kotien asukkaita esimerkiksi muutto- ja vikailmoitusasioissa.

Menestyt tässä tehtävässä, kun omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on myynnillinen ote ja olet luonteeltasi erilaisiin tilanteisiin mukautuva. Reippaalla palveluasenteellasi varmistat, että asukkaan arki sujuu hyvin ja ripeällä työskentelyllä tuotat onnistuneen palvelukokemuksen. Kokemus kiinteistö- ja asumisen alalta on isännöitsijän tehtävässä eduksi.

Kesäisännöitsijän työ edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttöä. Arvostamme myös monipuolista kielitaitoa. Pääasiallinen työkielemme on suomi, mutta tarvitset asiakaspalvelussa jatkuvasti myös hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, kuten arabia, espanja, ruotsi, venäjä tai viro on eduksi.

Toivomme saavamme kesäksi kaksi uutta Lumo-isännöitsijää osaksi 16 hengen iloista tiimiämme. Tarjoamme sinulle kolmen kuukauden mittaisen kesäpestin kesä-elokuulle. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Kyllikinkatu 15 b, Tampere.

Kesätöissä Kojamossa

Meille on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöille mielekästä työtä, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Kojamossa saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

  • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
  • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat 

Toivomme sinulta 

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja 
  • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2020!

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat teemme huhtikuun puoliväliin mennessä. Pidämme sinut ajan tasalla valintojen etenemisestä.

Heräsikö kysyttävää?

Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa mahdollinen tuleva esimiehesi aluepäällikkö Kirsi Tuomisto ma 8.2. klo 12-16 soittamalla numeroon 020 508 4320, tai muina aikoina lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirsi.tuomisto@kojamo.fi.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa Kojamon HR-tiimille: rekry@kojamo.fi.

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2021 -ryhmään Facebookissa ja Kojamon arjen sankareihin Instagramissa. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Kojamon muut kesätyöpaikat 2021

Jos olet kiinnostunut muistakin kesätyöpaikoistamme, voit jättää hakemuksesi useampaan tehtävään. Tutustu Kojamon muihin avoimiin kesätyötehtäviin ja lähetä hakemuksesi kohdennetusti sinua kiinnostaviin kesäpesteihin.