Lumo-isännöitsijä
Kojamo Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille. 

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja.

Lumo-isännöitsijän työnkuva

Lumo-isännöitsijänä tehtävänäsi on ennen kaikkea tuottaa asukkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus. Monipuoliset työpäiväsi sisältävät koordinointia asukkaiden, huoltoyhtiöiden ja urakoitsijoiden välillä. Palvelet Lumo-kotien asukkaita esimerkiksi muutto- ja vikailmoitusasioissa.

Menestyt tässä tehtävässä, kun omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on myynnillinen ote ja olet luonteeltasi erilaisiin tilanteisiin mukautuva. Reippaalla palveluasenteellasi varmistat, että asukkaan arki sujuu hyvin ja ripeällä työskentelyllä tuotat onnistuneen palvelukokemuksen. Kokemus kiinteistö- ja asumisen alalta on isännöitsijän tehtävässä eduksi.

Kesäisännöitsijän työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi. Arvostamme myös monipuolista kielitaitoa. Pääasiallinen työkielemme on suomi, mutta tarvitset asiakaspalvelussa jatkuvasti myös hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, kuten arabia, espanja, ruotsi, venäjä, somali tai viro on eduksi.

Toivotamme sinut tervetulleeksi energiseen isännöintitiimiimme. Tarjoamme sinulle noin kolmen kuukauden mittaisen kesäpestin, joka sijoittuu touko-syyskuun välille. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168 a, Helsinki.

Kesätöissä Kojamossa

Meille on kunnia-asia tarjota kesätyöntekijöille mielekästä työtä, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Kojamossa saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

 • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
 • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat 

Toivomme sinulta 

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja 
 • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2020!

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat teemme huhtikuun puoliväliin mennessä. Pidämme sinut ajan tasalla valintojen etenemisestä.

Heräsikö kysyttävää?

Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa mahdollinen tuleva esimiehesi isännöintipäällikkö Riina Linnas ti 26.1. klo 16-17, ti 2.2. klo 15-16 ja ti 16.2. klo 15-16, puh. 020 508 3018 tai sähköpostitse riina.linnas@lumo.fi.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa Kojamon HR-tiimille: rekry@kojamo.fi.

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2021 -ryhmään Facebookissa ja Kojamon arjen sankareihin Instagramissa. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Kojamon muut kesätyöpaikat 2021

Jos olet kiinnostunut muistakin kesätyöpaikoistamme, voit jättää hakemuksesi useampaan tehtävään. Tutustu Kojamon muihin avoimiin kesätyötehtäviin ja lähetä hakemuksesi kohdennetusti sinua kiinnostaviin kesäpesteihin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1415918
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki
 • Lisätietoja antaa: Tehtäväkohtaisia lisätietoja antaa mahdollinen tuleva esimiehesi isännöintipäällikkö Riina Linnas ti 26.1. klo 16-17, ti 2.2. klo 15-16 ja ti 16.2. klo 15-16, puh. 020 508 3018 tai sähköpostitse riina.linnas@lumo.fi.