Lumityöntekijöitä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2021

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettuja

LUMITYÖNTEKIJÖITÄ

Etsimme toimeen tarttuvia ja korkeita paikkoja pelkäämättömiä lumityöntekijöitä sekä teiden varsille että kattojen kunnossapitoon.

Työ on keikkaluonteista ja hommiin lähdetään lumisateiden alkaessa. Tarpeet ilmaantuvat lyhyellä varoitusajalla ja töitä on tarjolla kohteesta riippuen päivästä viikkoon. Työtä tehdään valoisaan aikaan.   

Töiden onnistumisen kannalta odotamme hakijalta rauhallisuutta, fyysistä kestävyyttä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Tehtävä edellyttää työturvallisuuskoulutuksen suorittamista (järjestämme tarvittaessa) sekä sujuva suomen kielen taito on ehdoton edellytys turvallisuuden vuoksi.

Jätä pikaisesti hakemuksesi rekisteriimme, aloitamme heti lumityöryhmän kokoamisen. Voit myös lähettää valmiin CV:n sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net.Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534757
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa