(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijöitä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019
Etsimme asiakkaallemme reippaita lumityöntekijöitä talveksi 2020. Töitä on silloin, kun lunta sataa, eli vaihtelevuutta töiden määrässä voi olla todella paljon. Työt alkavat lumisina aamuina klo 3-4 aikaan ja vuorot kestävät tilanteen mukaan 4-8 tuntia.

Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, joka etsii lisäansioita koulun ohelle. Työajat on mahdollista sopia niin, että työvuoron jälkeen ehtii vielä päiväksi kouluun.

Työpaikat vaihtelevat jonkin verran ja koska työt alkavat aamuyöllä, vaaditaan tekijöiltä omaa autoa työmatkoihin. Sinulla on mahdollisuus toivoa aluetta, jolla töitä teet (Helsinki, Espoo tai Vantaa).


Edellytämme sinulta

Toivomme tekijöiltä reipasta asennetta ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on myös toivottavaa.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan ja itsenäisen työn siihen aikaan, kun kaikki muut vielä nukkuvat.


Kiinnostuitko?

Mikäli olet vailla osa-aikaista työpaikkaa ja lumenluonti on tuttua hommaa, laitathan hakemuksesi tulemaan pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Kerrothan hakemuksessasi toiveistasi työalueen ja työaikojen suhteen mahdollisimman tarkasti.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi