Lumityöntekijöitä Uudenmaan alueelle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Oletko sinäkin vakuuttunut, että tänä talvena saadaan lunta tänne eteläänkin asti? Pidätkö fyysisestä työstä, jonka jälkeen ei tarvitse kuntosalille lähteä? Meillä voi olla sinulle duuni!

Haemme reippaita LUMITYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle ja koko Uudenmaan alueelle.

Työ alkaa pääsääntöisesti varhaisaamusta ja keikkojen määrä vaihtelee lumitilanteen mukaan. Tehtävä vaatii siis intoa lähteä työvuoroon hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Työtä on niin maan kamaralla kuin rakennusten katoillakin, mikäli et kärsi korkean paikan kammosta. Kerrothan hakemuksellasi, kummasta lumityöstä olet pääsääntöisesti kiinnostunut, sekä millä alueella olet valmis työskentelemään.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta lumitöistä tai muista kiinteistönhuollon tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia uusia työtehtäviä. Koska kohteet vaihtelevat ja työ saattaa alkaa tosi varhain niin oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän oheen!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelu saman tien! Lisätietoja sähköpostitse milla.vettenranta@personalhuset.fi tai puhelimitse 050 411 7688.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1407419
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa