Lumityöntekijöitä Uudellemaalle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Pidätkö fyysisestä työstä, jonka jälkeen ei tarvitse kuntosalille lähteä? Ja voisit tulevana talvena tehdä keikkaa lumitilanteen mukaan? Meillä voi olla sinulle duuni!

Haemme reippaita LUMITYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle ja koko Uudenmaan alueelle.

Työ alkaa pääsääntöisesti varhaisaamusta ja keikkojen määrä vaihtelee lumitilanteen mukaan. Tehtävä vaatii siis intoa lähteä työvuoroon hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Kyseessä on käsilumityöt eli tarjoamamme keikat tapahtuvat tiiviisti maan kamaralla. Kerrothan hakemuksellasi millaiset työajat sinulle sopivat, onko sinulla autoa käytössäsi sekä millä alueella olet valmis työskentelemään.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta lumitöistä tai muista kiinteistönhuollon tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia uusia työtehtäviä. Koska kohteet vaihtelevat ja työ saattaa alkaa tosi varhain niin oman auton käyttömahdollisuus on plussaa. Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän oheen!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut saman tien! Lisätietoja sähköpostitse nea.rasanen@personalhuset.fi tai puhelimitse 050 373 3611.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527864
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 19.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa