(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijöitä Tuusulaan
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Kiinteistönhoitoalalla toimiva asiakkaamme hakee kauttamme apuja lumisesongille 2018. Työtehtäviin kuuluu käsin tehtävät lumityöt sekä hiekotus (rappujen edustat jne).

Työ on keikkaluonteista lumisateiden mukaan. Työhön kutsutaan lumiennusteiden mukaisesti yleensä edeltävänä iltana tai jopa päivän aikana samalle illalle, jos tilanne niin vaatii.

Työtä tehdään pareittain, lähtö varikolta Tuusulasta ja työtä on tarjolla lumen määrän mukaisesti. Lunta voi tulla kaikkina viikonpäivinä, joten myös viikonloppuisin on töitä tarjolla.

Varikolle on vaikea päästä julkisilla, varsinkin aikaisin aamulla, joten oman auton käyttö työmatkoja varten on edellytys. Lisäksi vaaditaan hyvää kuntoa ja intoa reippailla heti aamusta.

Palkkauksena Kiinteistöpalvelualan tes + mahdollisest lisät.

Vaikkakin vielä aurinko paistaa ja on lämmintä, ennakoi jo nyt tulevaa talvikautta ja petaa itsellesi oiva keikkaluontoinen työ esim. opintojen oheen!

Laita pikaisesti hakemus tai soita ja kysele lisää. Rekrytointipalvelu Sihti Oy / Nhung Doan, 0504444496 (soittoaika tiistaisin 13-14) tai nhung.doan@adecco.fi.