(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijöitä talvisesonkiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme jopa 20 lumityöntekijää talvisesonkiin erilaisiin lumitöihin, kuten kattolumien poistoon, auraamiseen ja kolaamiseen. Työn luonne on tarvittaessa töihin kutsuttava ja siten sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Arvioitu aloitusaika on vuoden 2020 alussa, mutta lopullinen aloitusaika määräytyy lumitilanteen mukaan. Työssä pystyt tekemään töitä joustavasti omien menojesi mukaan, tai parhaimmillaan koko talvisesongin ajan! Töihin voit lähteä yhdessä mahdollisuuksien mukaan kaverisi kanssa. Työt tapahtuvat Joensuussa ja osa matkatyönä eri kaupungeissa.
Odotamme sinulta
Hakumme kohdistuu henkilöihin, jotka ovat oikealla asenteella liikenteessä ja haluavat tehdä lumitöitä. Olet luonteeltasi huolellinen, kuuntelet ohjeita ja kykenet itsenäiseen- tai ryhmässä tehtävään työhön, sekä työturvallisuus on sinulle tärkeää. Haemme ensisijaisesti henkilöitä, ketkä pystyvät työskentelemään korkeilla paikoilla. Huomioimme kuitenkin hakemukset, jotka koskevat vain kolaamis- ja auraustyötä. Työturvakortti katsotaan eduksesi.
Muut tiedot
Haethan paikkaa painamalla "hae työpaikkaa"- painikkeella ja perustelet, miksi juuri sinä olisit hyvä tähän työpaikkaan.

Haastattelemme hakijoita mahdollisimman pian hakuajan kuluessa. Voit ottaa kaverisi mukaan haastatteluun, jos haette yhdessä kyseistä paikkaa! Voit soittaa meille ollessasi kiinnostunut tästä paikasta.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 9.00-16.00 Aatu Savolainen, 050 505 8700, aatu.savolainen@vmp.fi
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Aatu Savolainen, aatu.savolainen@vmp.fi, 050 505 8700
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.02.2020 mennessä.