(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijöitä talven sesonkiin
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun alueelle reippaita lumityöntekijöitä talven sesonkiin!

Työtehtävän kuvaus

Työskentelet keikkaluontoisesti monipuolisissa lumenluonti- ja hiekoitustehtävissä. Etsimme työntekijöitä lumenpudotustehtäviin kerrostalojen katoille sekä raivaaman lunta katutasolle.  

Töitä on tarjolla lumitilanteen mukaan ja kohteet sijaitsevat Katajannokan ja Kruununhaan alueella Helsingissä. Työvuorot sijouttuvat pääsääntöisesti aamuyölle/päivälle, mutta odotamme hakijalta työskentelyvalmiutta myös muinakin aikoina säävarauksella.

Hakijan profiili

- Reipas asenne ja hyvä fyysinen kunto
- Mahdollisuus työskennellä nopeallakin aikataululla
- Ajokortti katsotaan eduksi

Tarjoamme

- TES-pohjaisen palkan
- Laadukkaat työvälineet
- Mahdollisuuden tienata

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, tässä tehtävässä asenne ja motivaato ratkaisee! Mikäli sadekausi yllättää sesongin aikana tai ennen sesonkia, pystymme tarjoamaan sinulle myös muita keikkatöitä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti lumen tultua. Hausta vastaa Uniflexin puolesta HR-koordinaattorit Julia Tähtinen (puh. 040 689 5300) ja Vilma Harju (puh. 040 660 4852).

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -