(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijöitä Rovaniemelle
Sol Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Haemme aurinkoiseen työporukkaamme
LUMITYÖNTEKIJÖITÄ

Tarjoamme nyt loistavan mahdollisuuden reippaille osa-aikatyötä hakeville koko talven ajaksi! Työ mahdollistaa esimerkiksi yhtäaikaisen opiskelun, sillä työajat vaihtelevat - saat kokemusta myös työskentelystä öisin. Työskentelet asiakasyrityksissämme Rovaniemen alueella ja työn määrä riippuu aina lumitilanteesta.

Lumimiehiltä edellytämme:
- reippautta ja joustavaa asennetta työntekoon
- hyvää fyysistä kuntoa
- aamuherätykset eivät ole sinulle ongelma
- päätäsi ei huimaa korkeillakaan paikoilla
- valmius työskennellä niin arkisin kuin viikonloppuisin
- oman auton käyttömahdollisuus plussaa

Palkkaus on alan TES:n mukainen.

Lisätietoja antaa arkisin 8-16 välillä:

Mari Lahtinen
Henkilöstöneuvottelija
puh. 040 529 8697
mari.lahtinen@sol.fi

Anna Paloniemi
Myyntineuvottelija
puh. 040 513 4518
anna.paloniemi@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.