(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijöitä rakennustyömaalle kaudelle 2019-2020 Kuopioon
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Reippaita lumityöntekijöitä rakennustyömaille Kuopioon

Meillä olisi tarjolla talvella 2019-2020 osa-aikaista lumihommaa raksatyömailla. Työt on rakennustyömaiden puhdistamista lumesta lapiolla, kolalla, harjoilla ja käsinkin. Kattolumitöitä ei tarvitse tehdä, eikä työpäivää tarvitse viettää valjaissa. Työt alkavat ja ovat kelien mukaan, eli näissä hommissa ei ole joka päivälle tarjolla työmaata. Jos osaamista rakennuksilta löytyy, niin pystymme tarjoamaan myös muitakin töitä. 

Käsilumityöntekijä tekee työmaalla tärkeää työtä. Ilman kulkuväylien puhdistamista, puutavaranippujen päälle kertyneen lumen poistamista, työskentelypaikkojen siistimistä ei työmaalla työskentelystä tahdo tulla lumikuuron jälkeen yhtään mitään. Rakennustyömailla yleinen työaika on 7-15.30, mutta kunnon lumimyräkän osuessa Kuopioon lumityöntekijöitä voidaan tarvia myös iltaisin ja viikonloppunakin. Työpäivien lukumäärää en uskalla talveksi vielä luvata, koska meillä ei ole käytössä kristallipalloa, mutta sen uskallan luvata, että ennen ensikesää Kuopioonkin sataa lunta ja lumen määrä aiheuttaa työmailla ongelmia. Lumihommissa saa olla kohtalainen kunto ja repullinen reipasta mieltä. 

Palkkaa maksamme lumityöntekijöille raksaliiton tessin mukaisesti kaikkineen lisineen.

Mitenkö töihin sitten oikein pääsee ja vielä vuokrafirman kautta? No minäpä kerron vähän meidän tavasta toimia. Me ollaan vuokrafirma, mutta meillä toimiston henkilöstö on raksa-alalla tehnyt töitä ihan oikeasti. Ei siis tarvitse jännittää, kun tulet käymään juttusilla. Kahvit meillä juodaan ja jutellaan siinä samalla osaamiset ylös. Me ei oikein osata pukeutua ravattiin, eikä pikkutakkeihin, mutta jos sinä tykkäät niihin pukeutua, niin meille se on ihan ok. Jutustelun jälkeen sovitaan aika, mihin mennessä ilmotellaan jatkosta, jos yhteistyötä voidaan alkaa tekemään. Tässä välissä me kysellään vähän palautetta edellisiltä työnantajiltasi, mikäli se sinulle passaa. Jos osaaminen ja asenne sopii työpaikkaan, niin sovitaan talven hommat jo valmiiksi. Siitäpä hommat lähtee liikkeelle. Jatkossa toimiston porukka jeesaa minkä osaa kaikessa missä pystyy ja sinun osuus on tehdä työtä työmaalla. Työmaalla sinua ohjaa työmaanjohto ja me touhutaan taustalla tukena. Värväämön edut sinulla on käytössäsi heti, kun työt alkavat. Meille työntekijät ovat kaiken keskiössä.

Yhteydessä tästä paikasta voit olla soittamalla Timolle 050 4755 057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi

Voit hakea myös hakulomakkeen kautta. Olemme hakijoihin yhteydessä aina nopealla aikataululla, mikäli osaaminen osuu haettavaan työpaikkailmoitukseen.

TYÖTEHTÄVÄ: Lumityöntekijä

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopio

TYÖN KESTO: Aloitus on kelien mukaan ja töitä on koko talven ajalle aina tarpeen mukaisesti. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Työturvallisuuskorttia
-Positiivista asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Timo Ojanen, 050 4755 057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.