Lumityöntekijöitä Lahteen
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Kiinteistöalalla on motivoituneille tekijöille tilaa - haluatko liittyä huipputiimiimme? Etsimme Lahden alueelle


LUMITYÖNTEKIJÖITÄ!

 

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Haemme talvikaudeksi 5 lumityöntekijää tarvittaessa töihin kutsuttavaan ja määräaikaiseen työhön Lahteen. Tehtävä sisältää käsi- ja konelumitöitä. Työajat ovat riippuvaiset lumitilanteesta - työt voivat siis sijoittua kaikkiin vuorokauden aikoihin, painottuen aamuyöhön sekä aamuun. Lumitilanteen mukaan työtä tehdään tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työssä noudatetaan Kiinteistöpalveualan työehtosopimusta. Työ alkaa 1.11.2021 ja kestää 30.4.2022 saakka.

 

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Ulkona työskentely ja fyysinen työ ovat sinun juttusi. Paikallistuntemus on plussaa ja B- ajokortti välttämätön tehtävän hoitamiseksi. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. 

 

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat hyvän työporukan, reilun esihenkilön sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

 


Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja aktiivinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä – älä siis suinkaan aikaile hakemisen kanssa! Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Pöyhönen osoitteesta jouni.poyhonen@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot