(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijöitä keikkatöihin Etelä-Suomen alueelle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
Haemme asiakkaallemme ahkeria lumityöntekijöitä keikkahommiin 1.12.-31.3.2019 väliseksi ajaksi.

Työt sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin, painottuen aamuyöhön / päivään. Lumitilanteen mukaan työtä tehdään tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Työssä menestyminen vaatii reipasta ja joustavaa asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja riittävän hyvää suomen kielen taitoa. Työajoista johtuen oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja omaat reippaan ja iloisen asenteen, niin lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Käytössämme on Hetipalkka-malli, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi voi olla joka perjantai!

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.

Avainsanat: lumityöntekijä, keikkatyö, lumityö