Lumityöntekijä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Etsimme suur-asiakkaallemme LUMITYÖNTEKIJÖITÄ talvikaudelle Oulun seudulle. Aikaisempi kokemus ko. tehtävistä ei ole edellytys, mutta ei myöskään pahitteeksi. Olethan reipas ja vähintään peruskuntoinen, työn fyysisyyden vuoksi. Oman auton käyttömahdollisuus on suurta plussaa.

-Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla arkisin Ma-Pe, sekä viikonloppuisin lumien loppuun asti.

-Palkkaus: Sopimus palkkaus

Mikäli haluat mukaan loistavaan työyhteisöön ja nautit talvisin ulkona olemisesta, niin nyt on loisto paikka yhdistää työ ja ulkoliikunta.

Laitathan rohkeasti hakemuksesi tulemaan, niin laitetaan yhdessä lumet liikkeelle!

Lisätietoja: ilari.kesti@lisapalvelu.net 0401966174

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot