Lumityöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme tulevaan talvisesonkiin asiakkaillemme lumityöntekijöitä.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa lumensiirtotöistä käsin sekä talven edetessä mahdollisista kattolumitöistä. Henkilön oman osaamisen mukaan voi myös osallistua kiinteistönhuollon tehtäviin sekä koneelliseen lumensiirtoon.

Työssä vaaditaan reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon sekä hyvää fyysistä kuntoa. Ajokortti, kokemus vastaavista tehtävistä sekä työturvakortti katsotaan hakijalle eduksi. Odotamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Vuorot ovat pääsääntöisesti kuitenkin aamupainotteisia. Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, osaaminen ja aiempi kokemus huomioiden (lähtöpalkka 11,01e/h).

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, riippuen lumitilanteesta. Lumen tuloa odotellessa voit keikkailla meidän kautta muissa kiinteistöhuollon tai teollisuuden työtehtävissä! Laita siis rohkeasti hakemus tulemaan niin jutellaan lisää. 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot