(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Pidätkö fyysisen työn tekemisestä, ulkoilmasta ja korkeat paikat eivät sinua hätkähdytä?

Siinä tapauksessa olet juuri etsimämme henkilö! Etsimme tällä hetkellä asiakkaallemme lumityöntekijöitä työskentelemään Hämeenlinnan alueella.

Työssä pääset työskentelemään lumen parissa, joko käsin sitä siirtäen tai katoilta lunta pudottaen. Mitään erityistä koulutusta et tähän työhön tarvitse ja työhön opastetaan sujuvan alun varmistamiseksi. Etunasi kuitenkin on, jos olet aiemmin työskennellyt vastaavissa tehtävissä.

Sinulta toivomme työtä pelkäämättömän asenteen lisäksi reipasta otetta työhön ja omaa autoa, sillä työkohteita voi päivässä olla useampiakin. Sinulla tulisi myös olla voimassaoleva työturvallisuukortti. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti aina asiakkaan tarpeen ja lumitilanteen mukaan, töihin lähtö voi tulla nopeallakin varoitusajalla.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä lumitilanteen mukaan.

Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa Sihdiltä Kaisa Eerola numerosta 040 546 3186. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.