(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haemme pääkaupunkiseudulle ahkeria ja työtä pelkäämättömiä lumityöntekijöitä tulevan talven ajalle vaihteleviin työkohteisiin. Töiden aloitusajankohta riippuu säästä ja lumitilanteesta!

Työnkuvaus:
Lumityöntekijän työnkuvaan kuuluu lumityöt käsin ja koneellisesti. Lisäksi työ sisältää hiekoitusta ja muita tarvittavia kiinteistöalueiden pihatöitä. Työnkuvaan kuuluu myös lumenpudotusta katolta, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Työtä tehdään yksin tai muutaman henkilön tiimeissä. Työ on osa-aikaista ja kausiluonteista. Työpäivät ja työaika vaihtelevat lumitilanteen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hyvä fyysinen kunto on välttämätöntä, sillä työ voi olla ajoittain hyvinkin raskasta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvakorttia, täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja todella näet työsi jäljen. Työmailla sinua odottaa mukava ja huumorintajuinen työporukka. Saat vähintään TES:n mukaisen palkan sekä mukavat ja lämpimät työvaatteet työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:
Työt alkavat lumitilanteen mukaan, potentiaalisiin hakijoihin ollaan yhteydessä jo hakuprosessin aikana. Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: lumityöntekijä, lumityö, rakennustyömaa, kausityö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa