(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme ahkeria ja työtä pelkäämättömiä lumityöntekijöitä tulevan talven ajalle vaihteleviin työkohteisiin Hämeenlinnaan.

Työnkuvaus:
Lumimiehen työnkuvaan kuuluu lumityöt käsin ja koneellisesti. Lisäksi työ sisältää hiekoitusta ja muita tarvittavia kiinteistöalueiden pihatöitä. Työnkuvaan kuuluu myös lumenpudotusta katolta, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Työtä tehdään yksin tai muutaman henkilön tiimeissä. Työ on osa-aikaista ja kausiluonteista. Työpäivät ja työaika vaihtelevat lumitilanteen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työ voi olla hyvinkin raskasta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvakorttia.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyrityksemme parissa. Saat meiltä käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi takaamme sinulle aidosti välittävän HR-tiimin tuen työssä menestymisesi siivittäjäksi.

Hakuprosessi:

Työt alkavat lumitilanteen mukaan. Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimithan pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Päivi Seitz,
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: lumityöntekijä, pääkaupunkiseutu