(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Kelit viilenee ja talvi lähestyy, joten käännämme katseemme jo talvikaudelle 2019-2020. Etsimme nyt joukkoomme pelkäämättömiä lumityöntekijöitä Tampereelle ja Pirkanmaan alueelle vaihtuviin kohteisiin.

Lumityöntekijän työnkuvaan kuuluu lumityöt lapiolla, kolalla ja harjoilla. Lisäksi työ sisältää hiekoitusta ja muita tarvittavia kiinteistöalueiden pihatöitä. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, mutta se katsotaan eduksi. Sisukkaalla ja positiivisella asenteella pärjäät varmasti! Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä joustava asenne ovat plussaa!

Työpäivät painottuvat aamuyöstä keskipäivään n. 20-40 tuntia viikossa, lumitilanteen mukaan. Työtä tehdään yksin tai muutaman henkilön tiimeissä. Työ on osa-aikaista ja kausiluonteista, joten se sopii hyvin myös opiskelijoille tai lisätienestiä tarvitseville.

Lumitöiden loputtua on hyvä mahdollisuus työllistyä kauttamme myös mm. rakennustöihin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi, rakennusalan TES mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvälineet ja työvaatteet sekä iloisen ja luotettavan tiimin WorkPowerin toimistolta.

Lähetä hakemus välittömästi tai soita haastatteluaikaa suoraan HR-koordinaattori Jasmilta p. 040 646 2426.

avainsanat: lumityöntekijä, talvi, tampere, pirkanmaa