Lumityöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Etsimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme LUMITYÖNTEKIJÄÄ talven sesonkiin Tampereelle! Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti lumen tultua. 

Työ sisältää Lumitöitä käsin. Työtä tehdään lähes poikkeuksetta parin kanssa. Työhön perehdytetään ensimmäisillä työvuoroilla! Lumirinkejä on kolme: Yksi Hervannassa, toinen Keskustassa ja kolmas sijaitsee Tehdasalueella Tampereella.

Hakijalta toivomme:

- Oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta

- B-ajokorttia

- Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

- Ennen kaikkea OIKEANLAISTA ASENETTA ja työmotivaatiota!

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemus ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta tai laittaa sähköpostiin jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi ! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemus mahdollisimman pian!

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1229469
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere