(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Haetaan nopealla aikataululla lumityöntekijää Tampereella ja lähialueille.

Työaikasi on arkisin klo 7-15.30 ja työtehtäviäsi ovat erilaiset lumityöt ja lumien pudottaminen katoilta.

Vaadimme sinulta vain täysi-ikäisyyttä, hyvää asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Huomaathan, että sinulla ei tule olla korkean paikan kammoa.

Työmaalle päästessäsi saat meiltä työvaatteet ja tarvittavat työkalut käyttöösi, joten mitään ei tarvitse olla omasta takaa.

Tule talveksi töihin mukavaan porukkaan hauskan ja fyysisen työn pariin!

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!