(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme pääkaupunkiseudulle ahkeria ja työtä pelkäämättömiä lumityöntekijöitä tulevan talven ajalle vaihteleviin kohteisiin.

Työnkuvaus:
Lumimiehen työnkuvaan kuuluu lumityöt käsin ja koneellisesti. Lisäksi työ sisältää hiekoitusta ja muita tarvittavia kiinteistöalueiden pihatöitä. Työnkuvaan kuuluu myös lumenpudotusta katolta, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Työtä tehdään yksin tai muutaman henkilön tiimeissä. Työ on osa-aikaista ja kausiluonteista. Työpäivät ja työaika vaihtelevat lumitilanteen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työ voi olla hyvinkin raskasta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvakorttia.

Hakuprosessi:
Työt alkavat lumitilanteen mukaan. Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä.
Toimithan pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee Johanna Luoranen
johanna.luoranen@workpower.fi

Avainsanat: lumityöntekijä, osa-aikatyö, pääkaupunkiseutu