(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa! Niinpä etsimmekin nyt ammattilaistiimiimme sopivia koneajotaitoisia

LUMITYÖNTEKIJÖITÄ

alkavalle syys- ja talvikaudelle Lahteen. Työntekijät rientävät töihin aina silloin kun tarve tulee eli työ on tarvittaessa työhön kutsuttava ja työmäärä on riippuvainen tulevan talven lumitilanteesta. Työtä tehdään aina silloin kun lunta sataa, kelloon katsomatta. Tehtävä on määräaikainen maaliskuun 2019 loppuun saakka, mutta töitä saattaa olla tarjolla hitusen pidempäänkin lumitilanteesta riippuen.

Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Paikallistuntemus ja ajokortti ovat eduksi tehtävän hoitamisessa. Arvostamme myös koneajotaitoa. Tehtävään tarvitaan myös suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskortti.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Työ alkaa sääolojen mukaan ja sopivien hakijoiden löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.