(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaamme vaihteleviin kohteisiin Tampereelle ja Pirkanmaan alueelle neljää (4) lumityöntekijää.

Työhön sisältyy lumityöt käsin ja työ tapahtuu rakennustyömaalla, joten voimassaoleva työturvallisuuskortti on ehdoton. Lumitöiden lisäksi työ saattaa pitää sisällään muita avustavia työtehtäviä työmaalla kuten kantotöitä. Työtä tehdään yksin tai tiimeissä. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvitse, hyvällä asenteella ja oma-aloitteisella tekemisen meiningillä pärjää! 

Työ on osa-aikaista ja kausiluonteista. Työpäivät ja työaika vaihtelevat lumitilanteen mukaan, kuitenkin vähintään 4h / työpäivä. Työ saattaa sisältää sopimuksen mukaan ilta/yö/viikonlopputöitä, mutta pääsäntöisesti työaika ajoittuu klo 7 - 15.30 välille. Työ soveltuu hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Juuli Friberg 040 590 2825