(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta-kolmea käsilumiyöntekijää Turkuun ensi talven sesonkiin. Työ on osa-aikaista ja sidoksissa sää- ja lumiolosuhteisiin. Osaavalle ja reippaalle tekijälle on tarjolla myös muita kiinteistöhuollon töitä apumiehenä. Työt alkavat heti lumen tultua maahan ja kestävät kevättalvelle, niin pitkälle, kun lunta riittää.

Työ on liiketilojen ja muiden kiinteistöjen pihoissa ja parkkipaikoilla käsin tehtäviä lumitöitä, kolausta, lapiointia, harjausta ja hiekoitusta. Varsinaista kiinteistöhuoltoalan koulutusta hakijoilta ei edellytetä, mutta se katsotaan hakijalle eduksi. Eduksi katsomme myös kaiken aikaisemman työkokemuksen niin kiinteistönhuolto- kuin muiltakin aloilta. Työ edellyttää reippautta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella.

Työ on epäsäännöllistä sääolosuhteista riippuvaa tuntityötä. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöhuoltoalan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi tehtävään alla olevan linkin kautta. Muista kertoa hakemuksessasi aikaisempi työkokemuksesi ja osaamisesi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, rekrytointikonsultti Joonas Leiro. Puh. 050 411 0348.