(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Toimeksiantajayrityksemme on monipuolinen kiinteistöpalvelualan yritys Tampereella. Etsimme nyt heille reippaita ja oma-aloitteisia kausilumityöntekijöitä Tampereen alueelle. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden hyvää ammattitaitoa ja heille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha-alue on kunnia-asia.

Työ pitää sisällään käsin tehtäviä lumitöitä, hiekoituksia, piha-alueiden siistimistä ja muita yleisiä kiinteistöhuollon ulkotöitä.

Työ on säävarauksella ja viikoittainen tuntimäärä vaihtelee. Työpäivät ovat maanantaista sunnuntaihin ja kutsun tultua tekijä voi halutessaan tehdä työt illalla tai varhain aamulla. Työ soveltuu hyvin esim. opiskelijoille. Työvuoroista ilmoitetaan edellisenä iltana joten nopeus on valttia vuoroja jaettaessa.

Toivomme hakijalta

- motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- luotettavuutta ja huolellisuutta työssä
- valmiutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla töihin
- joustavuutta työaikojen suhteen
- hyvää asiakaspalveluasennetta
- hyvää fyysistä kuntoa
- ajokorttiluokka B
- työturvakortti katsotaan eduksi

Aikaisempi kokemus lumityöntekijän ja kiinteistöhuoltomiehen tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, 050 - 411 6509.