Lumityöntekijä, talvi 2021-22
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Hei ahkera ja työtä pelkäämätön tekijä! Haemme pääkaupunkiseudulle lumityöntekijöitä talven ajalle vaihteleviin työkohteisiin. Töiden aloitusajankohta riippuu säästä ja lumitilanteesta!

Työnkuvaus:
Työnkuvaan kuuluvat lumityöt käsin ja koneellisesti. Lisäksi työ sisältää hiekoitusta ja muita tarvittavia kiinteistöalueiden pihatöitä. Näiden lisäksi työhön kuuluu myös lumenpudotusta katolta, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Työtä tehdään yksin tai muutaman henkilön tiimeissä. Työ on osa-aikaista ja kausiluonteista. Työpäivät ja työaika vaihtelevat lumitilanteen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ voi olla ajoittain hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on tehtävässä välttämätöntä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei edellytys. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:
Tässä hommassa saat nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja näet todella työsi jäljen. Mukava ja huumorintajuinen työporukka ovat valmiina ottamaan sinut vastaan työmailla. Saat vähintään TES:n mukaisen palkan, alkaen 11,05€/h. Saat myös mukavat ja lämpimät työvaatteet työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:
Työt alkavat lumitilanteen mukaan, potentiaalisiin hakijoihin ollaan yhteydessä jo hakuprosessin aikana. Haastattelut käydään etänä videon välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. klo.10-16)

Avainsanat: lumityöntekijä, lumityö, rakennustyömaa, kausityö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525668
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa