(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä (Sastamala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta-kolmea käsilumiyöntekijää Sastamalaan ensi talven sesonkiin. Työ on osa-aikaista ja sidoksissa sää- ja lumiolosuhteisiin. Osaavalle ja reippaalle tekijälle on tarjolla myös muita kiinteistöhuollon töitä apumiehenä. Työ alkaa heti lumen tultua maahan ja kestää kevät-talvella niin pitkälle, kun lunta riittää.

Työ on liiketilojen ja muiden kiinteistöjen pihoissa ja parkkipaikoilla käsin tehtäviä lumitöitä, kolausta, lapiointia, harjausta ja hiekoitusta. Varsinaista kiinteistöhuoltoalan koulutusta hakijoilta ei edellytetä, mutta se katsotaan hakijalle eduksi. Eduksi katsomme myös kaiken aikaisemman työkokemuksen niin kiinteistönhuolto- kuin muiltakin aloilta. Edellytämme hakijalta sitoutumista talvikauden kestävään työhön. Lisäksi edellytämme reippautta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työkohteet sijaitsevat Sastamalan keskustassa, joten omaa autoa tehtävässä ei tarvita.

Työ on epäsäännöllistä sääolosuhteista riippuvaa tuntityötä. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöhuoltoalan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi tehtävään alla olevan linkin kautta. Muista kertoa hakemuksessasi aikaisempi työkokemuksesi ja osaamisesi. Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh.050 411 6507.