(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä, Porvoo
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Etsimme nyt KAUSITYÖNTEKIJÄÄ LUMITYÖTEHTÄVIIN Porvooseen


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Työtehtäviisi kuuluu käsilumityöt asiakkuuksissamme Porvoossa sääolosuhteista riippuen. Työsuhde on määräaikainen ja tarvittaessa töihin kutsuttava. Tässä tehtävässsä työtunnit vaihtelevat viikkoisin 0-37,5 tunnin välillä. Työtä saattaa olla lumisateista riippuen myös viikonloppuisin. Työ alkaa talven alkaessa ja päättyy 31.3.2019.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta, täsmällistä ja asiakaspalveluhenkistä työotetta. Käsilumitöitä tehdään lumisateiden mukaan ja joskus nopeallakin aikataululla. Toivomme sinulta joustavaa asennetta työntekoon, hyvää kuntoa sekä suomen kielen osaamista.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.10.2018


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -