(Poistunut julkaisusta)

Lumityöntekijä, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt lumityöntekijöitä talvikauden ajaksi Jyväskylän alueelle eri kohteisiin.

Työskentely tapahtuu Jyväskylän alueella ja työtehtävänä tulee pääsääntöisesti olemaan lumen pudotus katoilta. Kohteet ovat pääosin isoja tasakattoja. Työ on osin keikkaluonteista ja työn määrä riippuu lumitilanteesta. Työskentely tapahtuu arkisin ja on päivätyötä.

Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme eduksi, mikäli olet aiemminkin työskennellyt lumityöntekijänä ja/tai kiinteistönhuollon tehtävissä. Toivomme myöskin joustavuutta työaikojen suhteen. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi . Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja jyvaskyla@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.