Lumirakentaja, Arctic Snow Hotel
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii LUMIARAKENTAJIA rakentamaan perinteisen talven ihmemaan matkailijoiden koettavaksi.

Lumirakentajien päätehtävänä on rakentaa lumirakennuksia ja rakennelmia annettujen ohjeiden mukaan työturvallisuutta noudattaen. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on etusi, mutta ei edellytys. Edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa, työturvallisuuden tärkeyden ymmärtämisen työssä sekä perus työkalujen (moottorisaha, vatupassi, tasolaaseri) käytön osaamista.

Rakennelmat tehdään keleistä riippuen suunnilleen 15.11.-20.12 välisenä aikana - olethan käytettävissä tänä aikana kokoaikaisesti sekä arki- että viikonloppuvuoroissa. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy tarvittaessa. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499171
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Rovaniemi