Lumikoneenkuljettaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Oletko lisätienestin tarpeessa? Oletko ulkoilmaihminen ja fyysinen työ sopii sinulle?

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia lumikoneenkuljettajia talven sesonkitöihin Turun seudulle.

Lumikoneenkuljettajana pääset vastaamaan sinulle annetun alueen lumenaurauksista sekä tekemään laidasta laitaan kiinteistöhuollon töitä kuten pihojen harjauksia, hiekoituksia ja lumitöitä. Lumikoneen ajamiseen kelpaa B-ajokortti. Toivomme aikaisempaa kokemusta koneiden käytöstä (Wille-ajokone).

Työsuhde on määräaikainen tai tarvittaessa työhön kutsuttava. Erityisesti talvella ymmärrät, että töitä tehdään keliolosuhteiden mukaan ja työt alkavat usein aikaisin aamulla.

Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja hyvää työnjälkeä. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työssä.

Lisätietoihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot