(Poistunut julkaisusta)

Lumiauran kuljettaja
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2018

Tule tekemään lumitöitä Wippii Workin lumitiimiin! Viime talvina olemme toteuttaneet kymmeniä tuhansia työtunteja lumityöpalveluita ja tarjonneet töitä yli 500:lle ahkeralle työntekijälle. Edeltävänä talvena teimme lumipalveluidemme uuden ennätyksen, 4000 tuntia työtä lumen parissa pelkästään tammikuussa! Tänä vuonna asiakkaita ja toimeksiantoja tulee olemaan edellisvuosia enemmän, siksi myös työntekijätarpeemme kasvaa entisestään.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle LUMIAURAN KULJETTAJIA

tulevan talvikauden ajaksi.
Työkonekanta on monipuolista ja työtä tehdään tapauskohtaisesti esim Willellä, Kramerilla, Bobcatilla, muulla pientraktorilla tai auralla varustetulla pickupilla. Tehtävässä maksetaan palkkaa vähintään 13 €/h.

Hakijoilta edellytämme:
-Täysi-ikäisyyttä
-Asiakaspalveluhenkistä luonnetta
-Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
-Työkoneiden ajotaitoa

Olethan kaiken lisäksi ahkera, reipas, tunnollinen, ripeä sekä joustava?

Tehtävään valituille tarjoamme:
-Reilun perustuntipalkan + lisät
-Erinomaisen mahdollisuuden lisätienesteille
-Työvuoroja joustavasti
-Mahdollisuuden jatkaa talvikauden jälkeen muissa keikkaluontoisissa tehtävissä

Tarjolla on työtä sekä vakiokohteillamme, että keikkaluontoisena työnä. Vakiokohteidemme lumihuollossa töitä on aina kun lumiraja ylittyy, joten haemme ennen kaikkea henkilöitä jotka pystyvät sitoutumaan tehtävään koko talvikaudeksi.

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen talvikauden alkamista. Olemme jatkuvasti puhelimitse yhteydessä hakijoihin työhaastattelukutsujen merkeissä. Haastattelemme hakijoita tarpeen mukaan koko talvikauden ajan.

Jos olet jo Wippiin Nopean Toiminnan Joukkojen työntekijä (https://www.ntj.fi/) voit ilmoittaa meille halukkuudestasi tehdä myös lumitöitä suoraan puhelimitse, eikä erillinen hakemus ole välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä saa numerosta 020-769 8923, arkisin klo 07:00-18:00 välisenä aikana.